Hírek

NAGYOBB FORGALOMRA, TORLÓDÁSRA SZÁMÍTHATNAK TÖBB GYORSFORGALMI ÚTVONALON IS A KÖZLEKEDŐK A KÖVETKEZŐ NAPOKBAN2019-08-15
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának tapasztalatai alapján a következő napokban több gyorsforgalmi útvonalon is a szokásosnál nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők, ugyanis Ausztriában és egyes németországi tartományokban augusztus 15-én munkaszüneti nap lesz, így várhatóan érdemben megnő a nemzetközi forgalom. Az augusztus 20-ai hosszú hétvége miatt pedig a belföldi forgalom is megélénkülhet a gyorsforgalmi utakon a hétvégén. Az autósok ezért hosszabb menetidőre számíthatnak a következő napokban, az aktuális forgalmi helyzetről így érdemes lesz még utazás előtt tájékozódniuk.
Részletek
KEDDEN LEZÁRJÁK AZ M1-ES AUTÓPÁLYA BUDAPEST FELÉ VEZETŐ OLDALÁN A ZSÁMBÉK-HERCEGHALOM CSOMÓPONTOT2019-08-15
A héten tovább folytatódnak az M1-es autópálya 71 pályakilométernyi szakaszának felújítási, és az ahhoz kapcsolódó terelés kiépítési munkálatok. A tervek szerint 2019. augusztus 13-án, kedden reggel 8 órától lezárják a főváros felé vezető oldal 26-os kilométerszelvénynél található csomópontot.
Részletek
HÉTFŐTŐL ÚJABB SZAKASZON KEZDENEK EL TERELÉST KIÉPÍTENI AZ M1-ES AUTÓPÁLYA FELÚJÍTÁSÁHOZ KAPCSOLÓDÓAN2019-08-11
Az idei évben minden eddiginél nagyobb volumenben folytatódik az M1-es autópálya felújítása. A Budapest és Hegyeshalom felé vezető oldalakon összesen 71 pályakilométernyi szakasz újul meg jövő év végéig Tatabánya és Budapest között, mindkét irányt érintve. Ahhoz, hogy a felújítási munkálatok idején is 2x2 sávon haladhasson a forgalom, újabb sávelhúzásos terelést kezdenek el kiépíteni a Budapest felé vezető oldalon a szakemberek az 57-es és 37-es kilométerszelvények között.
Részletek
ELINDULT A MAGYAR FALU PROGRAM ÚTFELÚJÍTÁSI MUNKÁLATAINAK ELSŐ ÜTEME2019-08-06
A Magyar Falu Program keretében éves szinten, országosan 50 milliárd forint értékben 89 szakaszon, mintegy 250 kilométeren valósulhatnak meg teljes körű útfelújítási projektek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által üzemeltetett országos közúthálózaton a napokban ütemezetten megindításra kerültek a program első ütemében szereplő beruházások.
Részletek
A BUDAPEST ÉS HEGYESHALOM FELÉ VEZETŐ OLDALAKON ÖSSZESEN 71 KILOMÉTERNYI SZAKASZON ÚJUL MEG AZ M1-ES AUTÓPÁLYA2019-08-04
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában az idei évben minden eddiginél nagyobb volumenben folytatódik az M1-es autópálya felújítása. A Budapest és Hegyeshalom felé vezető oldalakon összesen 71 pályakilométernyi szakasz újul meg Tatabánya és Budapest között, mindkét irányt érintve. A munkálatok az eddig is megszokott sávelhúzásos terelés mellett valósulnak meg, a tervek szerint jövő év végéig. A bruttó több mint 22 milliárd forintos beruházás első ütemében augusztus 6-án kezdődik el a terelés kiépítése.
Részletek
Megtiszteltetés és öröm segíteni az értelmi sérülteket - Gyermekek és felnőttek programjait támogatta idén is a Nolato 2019-07-23
Az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete (ÉSSE) 2019 első felében egy mesébe illesztett komolyzenei koncerttel, valamint a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre szervezett egész napos kirándulással lepte meg a sérültséggel élő gyermek és felnőtt tagjait és azok kísérőit. A két program a mosonmagyaróvári Nolato Magyarország Kft. támogatásával valósulhatott meg. A Nolato évek óta rendszeresen támogatja az ÉSSE által szervezett kirándulásokat, valamint az év végi ünnepi rendezvényeket.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál