Hírek

DILATÁCIÓJAVÍTÁSI MUNKÁK MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ AZ M1-ES AUTÓPÁLYA BÁNYATÓ FELETTI HÍDJÁN2021-01-27
Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 168-as kilométerszelvényben lévő MÁV Jánossomorja-Hegyeshalom vasútvonal és Bányató feletti híd dilatációs szerkezetét* javítják a Magyar Közút Nonprofit Zrt szakemberei. A munkálatok várhatóan március végéig tartanak majd, ezalatt a hídon váltakozó sávzárásokra és sebességkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.
Részletek
Mosonpack Kft. - ÁLLÁSHIRDETÉS2021-01-22
A Mosonpack Kft. munkatársat keres az alábbi pozícióba: MŰSZAKVEZETŐ (1 MŰSZAK)
Részletek
Biztos megélhetésre számíthat, aki informatikusnak áll2021-01-22
Komoly lehetőségek elé néznek a pályaválasztáskor az informatika mellett döntő végzős fiatalok – hívta fel a figyelmet az Educatio kiállításon tartott előadásában Solymár Károly Balázs. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára kiemelte, az egyetem után több ezer betöltendő pozíció, magas kezdőfizetés és vonzó munkakörülmények várnak a frissdiplomásokra.
Részletek
Multifunkcionális edzőcsarnok épül Mosonmagyaróváron2021-01-15
2021. január 15-én a mosonmagyaróvári Városháza épületében dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője jelentette be a város fejlesztési tervére vonatkozó újabb létesítmény megépüléséről szóló információkat. A bejelentés szerint
Részletek
ALIG 2 PERC ALATT KÉPBE KERÜLSZ, HOGY MI ALAPJÁN ÉS MIVEL DOLGOZNAK TÉLEN A MAGYAR KÖZÚTNÁL – VIDEÓ!2021-01-13
Hány munkagépet tud bevetni télen a Magyar Közút, hol, milyen rend alapján avatkoznak be ezek a gépek, illetve a szakemberek? Milyen utakat kezel a cég és mikor kerül sor a hóeltakarításra vagy síkosságmentesítésre azon az útszakaszon, amelyen rendszeresen közlekedem? Ha benned is megfogalmazódott hasonló kérdés a téli időszakban, nézd meg a Magyar Közút legfrissebb, pár perces videóját, amiben a téli munkával kapcsolatos legfontosabb háttérinformációkat osztják meg veled: https://www.youtube.com/watch?v=8UvDTfAIsJI&feature=youtu.be .
Részletek
Karácsonyfák begyűjtése - lakossági közlemény2021-01-06
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, valamint a Városüzemeltető- és Fenntartó Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy megkezdte a díszüket vesztett fenyőfák (karácsonyfák) begyűjtését, melyek elhelyezésére kijelölt helyek a hulladékgyűjtő szigetek mellett találhatók. Innen szállítja el a szolgáltató a zöldhulladékot hasznosítás céljából.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál